Hälsan

En tuff dag…

Jag är trött. Jag mår inte speciellt bra. Det har varit en tuff dag rent psykiskt, och det sätter sig i kroppen. Rätt rejält, dessutom. Och som om inte detta vore nog så läste jag (jag får skylla mig själv) ett FRUKTANSVÄRT blogginlägg skrivet av en tjej/kvinna som blev utsatt för sexuella övergrepp som barn. Jag mår fortfarande illa. Det var ungefär som en spark rätt in i magen. Fy fan. Det är klart läsvärt, MEN, det kanske inte är alla som bör läsa det. Känsliga läsare varnas härmed, och länken kommer HÄR.

Vidrigt.

Jag måste gå och duscha nu. Jag mår illa.

PS. Gruppen gick ändå bra. Och individualen med. Men det är trots allt en rejäl urladdning av tankar och känslor, och då blir man helt urlakad efteråt. Att ha båda på samma dag kommer nog försöka undvikas i fortsättningen.

2 reaktioner till “En tuff dag…

    1. Jag säger ingenting om nätverket som sådant. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det jag reagerade på var just det där blogginlägget. Oavsett om hon som skrivit det är med i nätverket själv tycker inte jag spelar någon roll, hennes historia är fruktansvärd…

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s