Dagbok

Vårtecken i Härnösand

Det här blidde ju en finfin dag kan man säga!

Jag vaknade till rätt bra imorse ändå ska erkännas. Var relativt pigg tills jag kom till Härnösand. Jag anmälde mig på röntgen 7.45, blev inropad 7.50 och var klar 7.55. Snabba ryck kan man säga!

Väl där så slog det mig att jag ju kunde kolla om Lillebrors förra matte hade tid att träffa oss. Visade sig att hon jobbade precis där vid sjukhuset, så hon kom ut och morsade på oss en sväng. Hon var glad att se Lillebror igen, och han var glad att se henne med. Man blir lite rörd av sådana återföreningar :) Det blev dock bara en snabbis eftersom hon var tvungen att fortsätta jobba, men vi ska absolut åka upp och hälsa på fler gånger!

Efter den lilla träffen så begav jag mig hem till finevän. Jag skickade sms till Fanny för att se om hon ville hänga med på en promenad, men jag antog att hon sov. Jag stannade ändå hos finevän en stund (även fast han alltså inte var hemma), tanken var väl äta frukost, kanske vila en stund och sedan bege sig hemåt, men som av en händelse så slog städdjävulen mig i huvudet (varför gör den aldrig det när jag är hemma?) så jag satte igång och städa. Vet ju att det uppskattas :) Efter någon timme hade även Fanny vaknat, så vi bestämde träff. Lillebror verkade väldigt glad över att träffa Fanny igen med (han bodde ju hos henne innan mig), riktigt kul att se :) Tog en promenad längs vattnet och surrade, väldigt trevligt! Efter det fick Lillebror ta plats i bilen medan jag och Fanny lunchade på Big Boy. Mums! Tack för maten :)

Efter maten skiljdes vi åt och jag begav mig tillbaka till Lillebror. Gick en till liten promenad med honom innan vi åkte hemåt igen. Såg några vårtecken, och då blir man ju bara på såååå bra humör!

Hittade även en liten plats vid kanalen där Lillebror fick sitta och posera. Han var inte så himla nöjd över detta, men han är ju rätt lättövertalad den lille prutten! Synd jag hade riktiga kameran med mig, hade säkert kunnat bli nån trevlig bild. Men det får bli nån gång längre fram kanske!

Han är ju söt den lille!

Sedan åkte vi hem. Jag hann inte mycket mer än innanför dörren innan finevän ringde, han ska låna tillbaka sina nycklar över helgen eftersom han får besök i helgen. Jag fick även tillbaka min varningstriangel som jag lånade ut i början på veckan, och så passade vi på att röja lite i både hans och min bil. Nu har vi strukturerat upp det i min bil så att Lillebror får åka i bakluckan, förhoppningsvis går det att hålla resten av bilen mindre skitig på så vis, just nu är den vidrigt skitig. Jag och mamma ska göra en insats på detta område i helgen, troligtvis. Hur som helst, det blev en kort visit men ändå ack så trevlig, precis som alltid.

När jag kom in somnade jag. I omgångar, den där finevännen ringde ett par gånger och jag vet inte hur sällskaplig jag var, men det är sånt som händer. Vaknade vid 19-tiden igen, precis lika trött som när jag hade lagt mig. Tog en promenad med LB och åkte och handlade efteråt. Nu gottar jag mig med en minipåse chips och en burk cola. För det unnade jag mig!

Annonser

En reaktion till “Vårtecken i Härnösand

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s