Blogglivet

Vänta lite, vad hände nu?

Jag har dubbla antalet besökare idag. Det är en ganska stor skillnad faktiskt. Jag har dock ingen aning om var alla kommer ifrån! Jag får väl kolla på statistiken imorn och se om jag blivit länkad någonstans ifrån eller vad det kan tänkas handla om…

Nu tycker jag visserligen att statistiken på WP har blivit sämre. Eller kanske inte sämre, men mer svårförstådd. För mig, iaf. Nåja. Vi får se.

Välkomna hit iaf, hoppas ni hittar nåt kul… :)

Annonser

5 reaktioner till “Vänta lite, vad hände nu?

 1. Jag har haft samma funderingar som du. En av mina ”toppenbesökare” loggar alltid in på ”svart aronia”, jämt och ständigt, utan jag förstår varför. Antagligen har denna någon lagt in den som länk till mig och använder den när hon/han vill läsa min blogg. Men, men, det viktigaste tycker jag är om man får kontakt med någon eller några bloggare genom kommentarer. Även om du får ett litet antal kommentarer (liksom jag) så tycker jag att du skall uppvärdera dom och inte bry dig så mycket om besöks-statistiken. Om någon söker t.ex. på hund och du råkar ha det endera som tagg (etikett) eller som kategori, så har den besökaren kanske bara ”kastat ett öga” på det du skrivit och sedan ”lämnat din blogg” såsom varande ointressant för att inte mera återkomma. Så tänker jag – vad säger du om detta?

  1. Jo det är klart att många hittar hit som resultat av en enkel sökning, men samtidigt känns det lite udda när man en vanlig dag ligger kring 130-150 unika besök och sedan en dag har över 400, utan någon speciell anledning. Det spelar ju ingen roll egentligen, men nyfiken blir jag ändå!

   1. Och – hur många kommentarer har du då?
    Om man har 150 besök så borde – åtminstone i din blogg – dessa
    besök resultera i femtiotalet kommentarer – minst.
    :-)

    1. Hahah nej jag har väl ett par kommentarer i veckan. Jag skriver väl sällan texter som folk känner sig motiverade att kommentera..!

     1. Du är då litet av en parallell till den blogg, som jag berättade om i det här inlägget :-D
      http://macilane.wordpress.com/2012/05/29/hur-far-man-manga-blogg-besokare/
      Om man nu fick förskräckligt många kommentarer så skulle det kanske bli jobbigt att försöka besvara alla, så både du och jag kan ju vara ganska nöjda med situationen, många ”besökare” och lagom många kommentarer, hahaha.
      Hoppas du förstår att jag är väldigt glad för att få ”prata” med dig så här :-D

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s