Vardagen

Nattugglan

Jag blev vaken betydligt mkt längre än vad jag hade tänkt ikväll. Tanken var att jag skulle lägga mig ganska snart efter den sena kvällspromenaden med LB, men jag började skriva på den här veckans Vecka 6-inlägg, och då sprang tiden iväg från mig. Jag kommer inte inte publicera det nu inatt, utan jag väntar till imorgon. Jag vill ju ha läsare, och det får man inte den här tiden på dygnet… ;)

Min besöksstatistik gjorde iaf rekord idag. Eller igår, hur man nu vill se på det. På tisdagen. Jag blir alltid så paff när jag får så många besök utan någon synlig anledning. Tydligen verkar jag inte ha blivit länkad heller, utan det ser ut som att alla kommit från google – jag kan dock inte se sökorden, vilket jag brukar göra annars. Skumt. Inte hela världen såklart, men jag blir ju ändå hemskt nyfiken.

Nåja, dags att sova. Imorgon ser planerna ut ungefär så här: Städa lägenhet och bil, repa inför dop, gå på Gatufesten med Joanna, Madde och Emma. Det ser jag fram emot! Det är RIX FM Festival imorn tydligtvis, så det kommer en del schlager-tomtar och uppträder. Molly Sandén, David Lindgren, Dead by April och Lisa Miskowsky är väl de som jag skulle kunna tänka mig att se, eller framförallt lyssna på. Kan ju vara intressant. Jag har dock inte riktigt klurat ut vart jag ska göra av Lillebror under tiden. Jag blir ju inte borta jättelänge, så jag tror inte det är några problem att ha honom hemma – dessutom har jag ju faktiskt pratat med grannarna och bett att de hör av sig om han verkar orolig. Peppar peppar, men hittills är det ingen som hört något. Det känns superskönt, att han kan vara hemma och vara lugn. Stort plus!

Aja. Sova var det ju, innan klockan blir allt för mycket.

Tack och hej, leverpastej!

Annonser

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s