Djuren i mitt liv

Hundrumpa på bild

Ja, vill ni inte se hundrumpa på bild så kan ni skippa det här inlägget.

Men jo tack, hunden mår nog bättre, tackar som frågar. Åtminstone tror jag att han gör det, det ser nämligen ut som att såret blir bättre. Han har knappt försökt klia sig där sedan vi kom hem från veterinären, någon enstaka gång bara, men han slutar direkt när man säger till. Däremot så kliar han sig desto mer kring halsen o så nu, men å andra sidan är det kanske inte så svårt att förstå med tanke på att han haft kragen på sig, den kan säkert också irritera lite.

Men en sak som jag antar är ett bra tecken är att han nu sitter på ”sår-rump-sidan”. Innan har han alltså undvikit att sitta eller ligga just på den sidan, men nu sitter och ligger han på båda sidorna, alltså kanske inte såret irriterar och gör ont på samma sätt nu som tidigare?

Inbillar jag mig eller visst blir det bättre?

Nu börjar dock min lilla vånda… Jag avskyr att pilla och greja… Och nu börjar det lossna sårskorpor där bak och de ska tydligen avlägsnas innan man använder schampot. Så står det. Åhhhh jag hoppas hoppas hoppas att de hinner självlossna innan han ska duschas nästa gång… :P

Jag har för övrigt fått ”war-wounds” på armarna efter att ha ”övertalat” honom att kliva ner i badkaret. Han är ju långt ifrån frivillig. Igår var största dusten hittills, då fick jag mer eller mindre bära honom från vardagsrummet till badrummet, han ville INTE. Idag körde vi en annan strategi – korvstrategin. Funkade bra tills jag öppnade badrumsdörren, då sprang han iväg och la sig på bädden igen. Så här höll vi på ett par gånger, och så fort han tog ett steg över tröskeln till badrummet så fick han korv och massa beröm. Han tog sig in i badrummet på egen hand, framsteg, men han ville inte kliva in ner i badkaret. På sin höjd stog han med framtassarna på badkarskanten, närmare än så kom vi inte, men det var bra ändå tycker jag. Imorn kör vi vidare med korvstrategin helt enkelt.

Och städningen då… Ptja… Det blev ingen jättestädning. Det blev en ”ta ut soporna, starta diskmaskinen och plocka undan lite random jox”-städning. Bättre än ingenting. Får se om inspirationen återkommer.

Annonser

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s