Vardagen

Jag ska bara…

… och sedan kommer man hem 1,5 timme senare och har gjort av med… ptja, vad ska man säga, mer än 100 kronor kan vi säga.

Fast inte så mycket mer.

Alltså, grejen var den att jag fick ett mail från Kappahl om att de har rea på bh:ar. 99kr liksom. Jag gissade att de ändå inte hade någon i min storlek (de där jäkla ”vardagskläd-shopparna” som finns har ju bara kläder som passar en viss typ av människor… suck!) men kikade in i deras webshop, och jo, de hade några som eventuellt skulle kunna passa. Såatt’eh… Jag åkte till Birsta (eftersom det stod på hemsidan att de fanns i lager i butiken) och köpte två. En svart och en vit. Riktigt söta med! Så nu är jag nöjd.

Men sedan gick jag ju in på IKEA med. Jag har fått ett litet uppdrag nämligen, så jag skaffade grejer till det uppdraget och så råkade jag (hrm) köpa ett till lakan med. Klent med sådana här hemma, så det kändes ändå okej. Och dessutom får jag ju tillbaka pengarna för uppdraget när det är klart så det är ju bara bra att ha en liten spark i baken liksom. Och’eh… Sen åkte jag på ICA Maxi och handlade lite med.

Fast jag tycker ändå inte att jag har okynneshandlat allt för mycket.

Nu ska jag gå ut med jycken, sedan in och ta en snabbdusch, sen åker jag nog till mamma, och sedan därifrån vidare till Joanna.

Så blev det.

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s