Photoshoot

Bröllopsbilder

I lördags hade jag äran att sjunga på en barndomsväns bröllop. Jösses, vi har känt varandra i över 20 år, hur galet är inte det?! Hur som helst, jag hade ju självklart kameran med mig. Som om jag skulle åka på bröllop utan den, liksom…! Icke.

Så, här får ni några bilder… :)
Bilderna är klickbara.

Annonser

4 reaktioner till “Bröllopsbilder

 1. En vigsel kan man inte göra så mycket åt. En del präster får man inte röra sig hur som helst för också… De kanske har blivit modernare… Jag har bara träffat på strikta ;) En del vill man ska öva och en del vill att det ska gå direkt… Nu var det några år sedan jag plåtade ett bröllop… Jag började på den tiden då man hade 36 chanser bara ;) Nu har man 500-600 stycken :) Fin bild på lille Samuel med russin asken :) Levande! Lille Nellie var väl också rörlig :) De kanske ledsnade en stund… jag ser tungan far ut i ett kort också, rätt kul. En kamera är man aldrig utan :) Föresten en kusin till mig gifte sig för ett par år sedan, de lämnade ut tomma skivor de villa ha in full med bilder från vi som bevittnade högtiden, faktiskt rätt kreativt. Jag bidrog med massor så klart från dagarna två :) Ett tipps på bröllopp är att ha två kameror, ja med två objektiv så att säga. Eller kanske tre om det går. Man kan låna ihop kameror av bekanta typ. Förutsättningen är att man kan dem. 50 elller 70 mm objektiv kan bli mycket effektfulla. OBS inget negativt om dina bilder! Jag tycker du lyckats bra med ljuset här. Som annars kan var ett trubbel i en kyrka. Inte bara sol är bra. Blixt kan också bli lyckat typ. Att prova fotografera före med någon ger också tipps hur ljus och skugga faller… Läckert bildspel du har! Vad heter det när du lägger upp bilderna före i ett tema?

  1. Nej så är det ju. Men på det här bröllopet så var jag ju inte där som fotograf, utan främst som ”underhållning”. Så jag satt stilla på min plats och fotade därifrån. De hade anlitat en annan fotograf, han rörde sig runt desto mer och hade två olika kameror med olika objektiv. Blev DUKTIGT avundsjuk på hans utrustning kan jag lova :)
   Tack så mkt :)
   Jo det är en fiffig idé! Har även varit med om att man delat ut engångskameror, och sedan har gästerna fått fota fritt. Kan visserligen bli dyrt att framkalla, men lär säkert vara roligt. CD-skivor är modernare och billigare :)
   Bilderna är hyfsade, men min kamera (och det objektiv jag använder) är inte lämpligt för inomhusfotografering. Jag får så himla gryniga bilder eftersom jag måste höja ISOt, och dessutom blir de gryniga väldigt ”tidigt” jämfört med mer moderna kameror. Men de får la duga ändå… Blixt provade jag, blev riktigt usla bilder.
   Tack, men jag förstår inte riktigt vad du menar med din fråga…? ”Vad heter det när du lägger upp bilderna före i ett tema?” ?

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s