Allmänt

Finns det bara lastbilschaufförer på nätet?

Don’t get me wrong, jag klagar inte. Men jag funderade lite på det. Jag sitter ju en hel del vid datorn, på diverse olika sidor med diverse inriktningar. Då tänker ju jag att det borde vara olika typer av folk på de olika sidorna. Men så verkar det ju inte vara. Majoriteten av alla män som skriver till mig, oavsett om det är intressesidor eller kontaktsidor eller vanliga ”chattar”, är nämligen lastbilschaufförer. Eller någon typ av maskinist. Det slår nästan aldrig fel, och nu har det nästan blivit komiskt.

Av de senaste…. ja, vad ska vi säga… Ja, men av de senaste 10-15 killar som jag antingen träffat, haft kontakt med, dejtat eller varit tillsammans med, så har kanske två, max tre, jobbat med något annat än ”arbete på väg”, eller hur man ska säga. Det är ju helt bisarrt egentligen. Och då vill jag även tala om att det INTE är jag som sökt upp dessa människor! Det är de som tar kontakt med mig! Jag presenterar mig inte heller som ”Erika som har en viss dragning till chaufförer av diverse slag”. Det har nu kommit till en punkt när jag bara skakar på huvudet så fort någon konstaterar att denne är chaufför. Som idag. En man kontaktade mig, och vi bytta några meddelanden fram och tillbaka. Han frågade vad jag gör om dagarna, och jag ställde samma fråga till honom. Han berättade att han jobbar med människor nu, men funderar på att återgå till sitt tidigare yrke. Och vad var då det? Jo, lastbilschaufför. What are the odds liksom?!

DSC_0075

Jag funderade lite på det där. Det är ju egentligen inte så konstigt. Människor som arbetar på väg, på ett eller annat sätt, han kanske inte samma sociala kontaktnätverk på jobbet som en människa i ett kontorslandskap kanske har. Och då är det väl inte så långsökt att man söker sig till nätet för att lära känna lite nytt folk. Det är ju samma som det varit för mig när jag varit hemma och varit sjukskriven liksom, man blir ju lätt lite eremit-ig och då är det skönt att åtminstone kunna socialisera sig lite på internet.

Men, jag tycker ändå att det är helt sjukt att jag mest bara lyckas dra till mig (lastbils)chaufförer. Det kanske helt enkelt är den yrkesgruppen som gillar flickor av min storlek, haha. Inte mig emot, på med varselbrallorna bara så kan vi dejta sen! ;)

Annonser

2 reaktioner till “Finns det bara lastbilschaufförer på nätet?

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s