Allmänt · Personligt

Jorå såatt’eh…

This is the jobb som jag har sökt.
Och ja, jag ser det problematiska i det hela. Stressnivå osv. Men jag vill jobba nu, god damnit, så det får bannemig ta och funka! Om jag nu får det, vill säga.

Känns väl däremot som att mitt största problem kommer bli Lillebror. Vad gör jag med honom?
Nåja… Det problemet kan vi väl spara till när det dyker upp.

.

SOS operatör

SOS Alarm Sverige AB

Publicerad: 2013-06-17, Annons-ID: 5793894

Sundsvall   (Kommuninformation), 5 platser
Sista ansökningsdag: 2013-06-30

SOS Alarm fyller en unik samhällsfunktion som dygnet runt larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. På uppdrag av svenska staten ansvarar SOS Alarm för nödnumret 112 och informationsnumret 113 13 och har även en central roll i samhällets krisberedskap. Verksamheten innefattar även säkerhets- och jourteletjänster.

Som SOS operatör inom säkerhet och jourteleområdet är du första kontakten för människor i nöd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom jourteletjänster är att utifrån kundavtalen och larmplaner utföra åtgärder i vårt operativa system. Att besvara inkommande samtal, gällande olika typer av larm eller driftfel i fastigheter och industrianläggningar, hissfel, utelåsta personer eller inbrott. SOS-operatören förmedlar larmet vidare till väktare eller olika typer av åtgörarjourer. En larmoperatör måste kunna ge råd och instruktioner till den som ringer och även till väktare eller larmtekniker. Säkerhetstjänster är ett arbetsområde som berör, till exempel överfallslarm, inbrottslarm och olika typer av automatiska larm.

Vi erbjuder ett intressant och ansvarsfullt arbete med varierande och flexibel arbetstid. Arbetet är en spännande kombination av avancerad teknik och mänskliga möten. För att klara arbetet behöver du ha stor servicekänsla, vara stresstålig och behärska konsten att göra flera saker samtidigt. Samarbete är lika viktigt som att kunna ta självständiga beslut. Vi ställer höga krav på våra medarbetare men ger också möjligheter till utveckling.

Du som söker har minst fem års arbetslivserfarenhet, gymnasiekompetens och är svensk medborgare. Lämplig bakgrund är erfarenhet från callcenter, kundservice eller säkerhetsarbete, gärna med erfarenhet av att arbeta alla tider på dygnet. Du behärskar det svenska språket fullt ut och har goda kunskaper i engelska. Har du dessutom andra språkkunskaper ser vi det som en merit. Tjänsten är på heltid med dygnstjänstgöring vilket innebär att man arbetar dygnets alla timmar och årets alla dagar, vardagar såväl som helger

Annonser

2 reaktioner till “Jorå såatt’eh…

  1. Det lät som ett intressant jobb ju om än stressigt och säkert otäckt vissa gånger. Håller tummarna för att det funkar för dig!

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s