Om mig

Att skriva en presentation om sig själv är alltid lika svårt. Så jag försöka sammanfatta lite.

Född 1984. Bodde i Kovland bra länge, det är alltså ungefär en mil utanför Sundsvall. Har hunnit med att bo ett halvår i Umeå efter gymnasiet och sedan tre år i Jönköping. I Jönköping så utbildade jag mig till Ridskolepedagog och jobbade samtidigt som ridlärare i två år. Uuuunderbart, jag saknar det.

2009 flyttade jag till Sundsvall igen. Jobbade på ComHem ett år innan jag blev sjukskriven för ”återkommande” depression och Borderline. Från mitten på 2011 till början på 2013 så genomgick jag en DBT-behandling, otroligt jobbigt, men väldigt nyttigt och användbart även nu i efterhand. I november 2012 började jag min ”väg tillbaka”, genom att arbetsträna hos Sundsvalls Fältrittklubb. Där var jag lite allt-i-allo, jag pysslade i stallet, hjälpte till på lektioner och fick även mina egna lektioner. Arbetsträningen avslutades i juli 2013 eftersom jag då började jobba som SOS-operatör hos SOS Alarm.

Några av mina främsta intressen är fotografering (kika in på erikanasberg.se vettja!), musik (lyssna på soundcloud kanske?), hästar (det har ni kanske redan listat ut?) och att kika på hockey (Modoit ända in i själen!)

Här hemma har jag två katter, Chefen och Kapten. Katterna är födda i januari 2006 . Under två fantastiska år, mellan 2011-2013 hade jag dessutom världens finaste jycke boendes här hos mig, och Lillebror var född i augusti 2005. Han fick dock flytta till en ny familj då jag fick nytt jobb och det inte gick att lösa med hundvakter/liknande. Ont i hjärtat att han flyttade, men jag vet att han har det kalasbra hos sin nya familj.

Lillebror
Lillebror
Kapten
Kapten
Chefen
Chefen

 

 

Det här är alltså min blogg.

För den som vill djupdyka lite mer så hittar ni inlägg sedan 2005 i min gamla blogg; http://aliva.blogg.se

2 reaktioner till “Om mig

  1. Hej! Jag har en fråga att maila dig så du får gätrna skriva t mig på victoriatrammer@hotmail.com . jag går dbt just nu har förebyggande sjuk penning som tar slut nu. Vilket innebär ingen arbetsträning ( då måste man vart sjukskriven) Utan jag skickas bara iväg t arbetsförmedlingen som svar av läkaren som ej ville ändra t sjukskrivning. De förstör ju allt o man e på ruta ett igen. Vad finns det för alternativ vet du hur det funkar?

Säg mig vad du tänker om detta

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s